Hööks-shopping!

Wohoo! I dag ska jag till Hööks och shoppa nya ridbyxor. Will be nice! Hoppas de har några snygga inne i rätt storlek och så.


Det blir nog några av dessa fyra par. Fast om jag tar modellen i rött eller vitt så blir det nog i en annan färg. Typ svart. Mest sugen är jag nog på de rutiga ändå. Och lite på de jeansaktiga, trots att jag redan har ett par sådana. Men de är bara tygskodda samt lite för stora. Dessa ser så sköna ut.

Dessutom är det 10% rabatt just nu, så det är ju perfekt! Ska även titta på shortchaps men tror inte jag kommer köpa både och. Blir too pricy trots rabatten.


Obsession

Fortsätter att obsessa över att jag BEHÖÖÖÖVER en häst. NU! Och gråter inombords för att jag inte ska rida förrän på fredag igen. Å andra sidan är nog min kropp ganska glad för att den får vila lite. Har fortfarande extrem träningsvärk sedan sist och har svårt att gå, haha. Fattar inte varför det blir så ibland, oftast när man inte tycker man ridit så hårt. Och sedan ibland när man är helt slut efteråt så får man ingen träningsvärk alls?

Min teori angående detta är att om man till exempel rider hårt konditionsmässigt så blir man slut direkt efteråt, men då är det ju inte så muskulärt utan mer... konditionsmässigt? Man har fått upp flåset liksom. Och då får man inte så mycket träningsvärk. Däremot när man ridit lite lugnare och inte är helt flåsig, då kanske man istället har jobbat med musklerna. Som jag gjorde sist med tex framdelsvändningar och dessutom med att hålla igen hästen (vilket betyder aj aj i skulderbladen). Då blir det kanske mer träningsvärk för att man jobbat just muskulärt och inte konditionsmässigt? Vet inte om någon hängde med där men jag orkar inte läsa igenom och skriva om ;)

På återskrivande!

Abstinens

Har sån sjjuuk träningsvärk idag haha. Det var liksom inte alls ett jobbigt pass eller så igår men kanske var jag spänd eller nåt. Hela ryggen är helt förstörd plus ben och rumpa. Jag har iofs en teori om att man får mer ont av nya sadlar också och jag rider ju typ jämt i olika. Which leads to the next problem.

JAG VILL HA EN HÄST! NU! I alla fall en sommarhäst eller foderhäst. Ska det vara så himla svårt? Jag förstår visserligen om folk inte vill låna ut sina hästar bara några månader över sommaren. Men jag känner att det skulle vara så bra att ta ett steg i taget. Liksom börja med att ha en häst 1-2 månader, sedan kanske fixa en foderhäst i 6-12 månader och efter det se om man är redo för att köpa. Känner inte behovet att jag måste just ÄGA en häst, men jag känner väldigt starkt att jag vill ha ansvaret eller kanske framför allt friheten med en "egen" häst. Att kunna lägga upp ridning och tider själv. Göra scheman över träning och utvecklas tillsammans med en specifik häst. Inte haffsa runt så mycket och rida olika hästar på olika ställen hela tiden.

Om det är någon som har tips så säg bara till! :)


Bild från igår på nyfikna valacker i hagen ^^

Äntligen!

Efter 1,5 vecka utan ridning kände jag mig smått nere men nu är det bättre igen. Abstinensen är dock starkare igen. Men hur som helst var jag idag och red grupplektion. Det var en supertrevlig grupp och hästen jag red var väldigt mysig och snäll. Hon var dock lite grinig mot andra hästar så man fick se till att hon inte kom för nära någon för då kunde hon tydligen sparka. Lyckades undvika detta men hon kickade endel ändå vid några tillfällen i galoppen. Var lite orolig innan för jag trodde hon skulle typ bocka och sparka bakut men det var bara små kickar med ett av bakbenen och inte alls något problem att sitta kvar eller så.

Here she is!


Innan var jag lite nervös för jag undrade hur jag skulle klara en lektion på en timme i grupp. När jag var yngre och red i grupp så var det liksom att alla red på led och gjorde precis samma sak hela tiden. Typ alla travar exakt lika länge och sedan rider alla ökad trav i snett igenom och sedan galopperar man o.s.v. Eftersom jag inte är i superbra kondis kändes det lite läskigt. Men det visade sig att vi skulle rida ganska självständigt. Det började med att alla fick skritta och trava självständigt i olika varv, på volter och vad som kändes rätt. Och sedan övade vi framdelsvändningar. Då gjorde alla det "typ" samtidigt eller vad man ska säga (utefter koner). Sedan lite galoppfattningar och sedan lite mer skänkelvikningar. Kändes skönt att det var mycket jobb i skritt så jag slapp bli helt förstörd haha.

Det gick ganska bra förutom att hon ville rusa lite i traven. Skänkelvikningarna gick sådär, haha. Inte gjort sådana på väldigt många år och trodde det skulle gå bättre. Men man får väl öva helt enkelt! Det kändes ändå som att jag passade in i gruppen, det var liksom inte så att jag var den enda som inte klarade det. Och jag fick faktiskt ändå till ett par stycken halvdana.


Jag är hur som helst nöjd med passet och ska nog rida i samma grupp nästa vecka igen. Har ridit så mycket privatlektioner nu att det faktiskt var skönt att inte få instruktörens fulla uppmärksamhet exakt hela tiden. Då behöver man liksom inte tokanstränga sig exakt hela tiden. Hehe.

För övrigt fanns det en häst där som var så himla lik Johnny (han på min "presentationsbild"). Johnny är ju ett fullblod och denna häst var ett halvblod så han var lite kraftigare men annars väldigt lik i kroppen (såg honom utan täcke också). Dessutom samma färg och teckning, så himla fin!

Här är han.



Nu är jag bara såå taggad på att rida mer. Men det är ju så mycket dyrare att rida här än i Spanien så jag vetefan hur jag ska ha råd med 2 ggr/veckan ens. Får nog bli en gång i veckan ett tag. Och hoppas på att jag hittar någon bra medryttarhäst kanske. Svårt att hitta bara!

Tröök

Det blev ingen ridning häromsistens. Jag gav upp för hästen vägrade komma i hagen och jag bara kände att jag inte orkar mer krångel. Det blir liksom inge kul att rid då heller ju.

MEN! Imorgon ska jag rida lektion på ridskola! I en liten grupp på 6 pers. Ska bli väldigt spännande. OCH... RIDHUS!! Woho. sån lyx hehe.

Berättar mer sen! PEPP!



Haha kunde inte låta bli. Trots att detta är en strikt hästblogg, och inte en hundblogg. Men taxen till vänster ser så hiimla nöjd ut. ^^

Jag veeeet

Sjukt dålig uppdatering här men det händer inte såmycket hästigt och det är typ ingen som kommenterar (eller läser) ändå. Men imorgon ska jag i alla fall äntligen rida igen!

OCH! Jag har idag fått hem mina nya Easy Rider-skor från Mountain Horse! Awesome!

Uteritt innan hemgång

I förrgår red jag ut på Rosa, som en fin avslutning på 4,5 veckors ridning i Spanien. Idag sitter jag hemma i Sverige med molnen i höjd med hustaken..

Ridturen var fin och rolig med mycket trav och galopp. Rosa var lite lat och skrittade och travade väldigt långsamt men jag kände inte att det var så viktigt att pusha henne den dagen så jag lät det vara. Skönt att bara få lunka runt ibland också. I galoppen var det däremot lite mer fart i henne. Det var riktigt blåsigt så jag var glad att jag hade solbrillorna på mig (gillar egentligen inte att rida med dem eftersom de kan halka ner lite och hålla på). Det är ju så sandigt i Spanien så det blir mycket damm och sånt som flyger runt när man galopperar flera på led. Jag fick kisa, trots solbrillorna, för att inte få något i ögonen.

Jag red ihop med en av de som driver ranchen plus två småtjejer som rider där ofta. Den ena tjejen ramlade av vid ett tillfälle, då hennes häst blev skraj för något som blåste förbi framför honom. Han stegrade sig och höll på och nästa gång jag tittade bakåt för att se hur det gick för henne så stod hon på marken och hästen var på väg bort i långsam skritt. Hon hade landat på fötterna så det var ju skönt! Usch, jag vill inte rida sådana där lättskrämda hästar, tycker det är läskigt! Hoppas jag kommer över den där "göra-illa-sig-för-livet-rädslan" med tiden. Det är väl en sorts ovana men också en sorts insikt. Jag tror inte att man tänker på farorna och konsekvenserna med hästar och ridning (och hur farligt det faktiskt KAN vara/bli) när man är liten/yngre. När man är vuxen inser man att det fan inte är någon lek. Inte sagt att alla är rädda hela tiden men ändå.

Ett talande citat angående detta kommer från Perry Wood and it goes something like this:

"Den enda bombsäkra garantin på att inte bli skadad av hästar ör att undvika dem helt och hållet!"

Och det vill man ju inte...

However, nästa ridning blir på travarna här där jag bor. Hoppas början av nästa vecka som senast. Ska bli kul att träffa de sötnosarna igen.

Envisa sto!


Igår red jag Rosa och det gick inte alls lika bra som sist. Hade förväntat mig att det skulle gå skitbra såklart, haha. Men hon ville inte alls samarbeta denna gång. Vi jobbade i pincip bara på kontakt, form och bärighet och det gick ju lätt som en plätt sist. Nu var det verkligen tvärt om. När hon väl gav efter och böjde på halsen så stack huvudet upp en sekund senare. Till slut gick det ganska bra i skritt i alla fall. Och ännu senare lite ok i traven. Övade mer i galopp än jag gjort tidigare pass och det var kul med skitsvårt! Rosa ville bryta av till trav hela tiden och jag fick ligga på som fan. Men det gick till slut.

Jag var helt förstörd efteråt haha. Och idag har jag mer träingsvärk än jag haft på väääldigt länge kan jag säga. Hela överdelen av ryggen inkl. axlarna samt baksida och insida av lår och rumpa. Herregud hehe.. Men värt såklart!

Hade tänkt rida ett pass imorgon, tisdag, men vetefan om jag kommer palla det kroppsligt. Kanske blir det bara en lugn uteritt eller nåt, eller så åker jag bara dit och säger hejdå innan jag åker hem på onsdag.

Förresten så har Lorenzo och en annan häst blivit sjuk. Först hade de trott att det var vanlig mask men sedan hade de upptäckt att det var bloom worms (vet inte vad det heter på svenska?). De har fått medicin nu så det blir nog bra men herreguuud vad smal han hade blivit bara på några dagar! När jag red honom sist, i onsdags, så såg jag att han hade blivit lite spinkig och jag påpekade det men de sa att det inte var någon skillnad. Men nu kunde man verkligen se revbenen på avstånd. Stackars lilla gubben. Jag skulle ha ridit honom imorrn egentligen (och ev. hoppat en gång till) men nu måste han såklart vila.

Hatt-trick

Hehe så söt!


Spontanbesök i stallet



Eftersom det har blivit så många dagar mellan ridpassen nu så bestämde jag mig igår för att åka spontant och hälsa på i stallet för att hänga med hästarna lite. Jag får mer och mer hästabstinens och längtar som fan varje dag. Börjar bli lite jobbigt, haha.

Men i alla fall så begav jag mig dit och erbjöd att hjälpa till lite. Min instruktör sade att hon bara skulle käka lite och sedan kunde jag hjälpa henne att hämta lite hästar eftersom att hovslagaren skulle komma. Under tiden stod jag och mös med sötnosarna ovan. Min nya favorit är den vackra vallacken till höger. Sååå maffig, snygg, mysig och fantastisk! Manen är hur lång som helst (mycket längre än man ser, skulle tippa på åtminstone 60cm)! Sååå fin! Värsta sagohästen! Stoet till höger är lite försiktigare och ryggar lite när man försöker klappa henne så jag fokuserade på vallacken och då stod hon och buffade lite på mig bakifrån och busade genom att försöka naffsa i min tröja och på min vattenflaska. Haha, så söt. Men varje gång jag vände mig emot henne så blev hon lite blyg igen.

Sedan fick jag hämta Lorenzo och stod och borstade honom medan hovslagaren började verka en tvååing. Hon var lite rädd och det var lite drama. Inget allvarligt, det är väl så det är med unghästar men ändå. Lorre är ju så himla lugnt i allt. Han låter en göra precis vad som helst. Älskar verkligen hans personlighet. Han fäller dock extremt mycket nu. Han är nog den som har mest päls av alla hästar här. Sen när det var hans tur att skos och verkas så stod jag och mös lite med Rosa istället. Har känt att jag inte riktigt fått någon superbra kontakt med henne och nu ska jag rida henne igen snart så tänkte försöka bonda lite. Första gången jag red henne var hon inte alls trevlig innan när jag gjorde i ordning henne. Men det känns som hon börjar gilla mig lite, eller i alla fall acceptera mig.

Stannade inte så länge men det stillade i alla fall den värsta abstinensen ;) Längtar dock ändå såklart tills imorgon då jag ska rida dressyrpass på Rosa! Skulle vilja filma massa men min kamera börjar få dåliga batterier och jag glömde ta med mig laddaren. Men hoppas kunna lösa det. Annars får det bli mobilbilder åtminstone! :)

Tävling!

Hittade en trevlig tävling och tänkte testa min lycka ^^


Klicka här för att komma till tävlingen!

Jag är så grym!!

Alltså jag är såå stolt och glad! Det går så himla bra med ridningen just nu. Känns som jag utvecklas asmycket hela tiden! I dag red jag Lorenzo och har gick så himla fint! Loves him! Jag fick äääntligen till en samlad galopp på honom, vilket tidigare har känts helt omöjligt. De första gångerna jag red honom (i januari) så rusade han bara i galoppen. Och jag blev lite rädd för jag hade inte musklera att rida ut honom i hörnen i galoppen och det kändes då nästan som vi skulle gå omkull. Jag var så ovan då. De senaste gångerna jag har ridit honom så har jag känt att jag är mer avslappnad och då blir ju han ockå det, men han har ändå rusat. Och idag ba, ojoj. Jag fick till en lugn galopp och lyckades med volter också vilket bara senaste gången var svårt för han vill helst inte svänga alls.

Jag tror en av anledningarna till att det gick så bra var för att jag verkligen har visualiserat hur det skulle vara att rida honom i en samlad galopp. Att det kan göra sådan skillnad! Jag tänte också att jag ska lära mig att be om en samlad galopp istället för att bara be om vilken galopp som helst. Och att fatta galoppen i en mer samlad trav än en trav som blir snabbare och snabbare och SEN blir galopp (och då självklart okontrollerad). Alla dessa tips kommer från bästa boken "Rid i harmoni med hästen" av Perry Wood (tack igen för tipset Jenny!). Måste läsas av alla, I command you!

Med ja, galoppen utgjorde inte såå stor del av passet. Resten bestod av mycket öppna och sluta längs långsidorna i skritt, skänkelvikningar i skritt (jag är ringrostig men gick ganska bra till slut!) och trav över bommar. Jag fick trava i olika travtempon över bommarna, så flyttade instruktören dem närmare och längre ifrån varandra. Det var kul att känna skillnaderna och jag känner att jag blir säkrare även på detta moment.

Sist jag red Lorenzo så klickade formen till och jag fick honom att gå i form i flera varv till skillnad mot tidigare då det bara vart några sekunder här och var. Så därför hade jag längtat lite efter att se hur det gick denna gång, för att det kändes som att jag liksom "vunnit över honom" en gång och då skulle det bli lättare nästa gång. Så var det verkligen! Det gick hur lätt som helst att få honom på tygeln och böja fint på nacken. Jättebra i skritt, ganska bra i trav och i galoppen försökte jag faktiskt inte. Fullt sjå att få honom att hålla sig lugn där. Han skulle kanske vara ännu lugnare med "his head in" som man säger här, men ändå. Får bli nästa gång!

Jag är jättenöjd med dagens pass och återigen fick jag massa beröm. Wohoo! :D Fick även reda på att jag kan hyra en häst där för 125 Euro i månaden (drygt 1000 spänn)! Det är då en av deras "ridskolehästar" (typ) man hyr då och de går ändå lektioner och så. Så om man är där och rider och de behöver hästen har de förtur. Men ändå! Det är ju sjukt billigt för att kunna rida varje dag om man vill och man kan ju försöka passa in tiderna då de inte har lektioner oftast. Sjukt taggad på att åka ner hit i höst och stanna lite längre och hyra häst. Borde väl vara så att man kan byta ibland då också så det är ju nice. Åhhh vill bara att sommaren ska gå så jag kan åka hit igen haha.. Men först blir det åka hem. Och innan dess rida 1-2 ggr till här! Nästa planerade lektion är på söndag!

Lorre efter passet, redo för en tvätt! Haha han är så rolig. Och blir verkligen inte bra på bild.

Imorgon Lorenzo!

Har längtat som en gaaaalning men imorgon är det äntligen lektion igen. Om allt går som planerat blir det nog Lorre jag får rida. Misstänker i så fall att det blir lite markarbete + kanske något litet skutt. Och mycket jobba på hans form. Ska bli superkul! Visserligen vill jag egentligen helt rida Rosa bara för att det gick så bra sist, men innan det ville jag ju rida Lorre för att det hade gått så bra på honom sist, haha. Så we´ll see! Jag är sjukt pepp hur som helst!

Däremot är jag inte så pepp på att åka hem till Sverige igen nästa vecka. Det känns ok i det stora hela men det som är jobbigt är att jag inte känner att jag har något bra ställe att rida på när jag kommer hem! Travarna jag har ridit känns inte rätt längre och blä, nä svårt är det! Men det måste helt enkelt lösas på något sätt! Kollar runt massa i alla fall.

Nåväl! Blog ya later!


Jag och Lorenzo i januari 2012.

Drömmar

Inatt drömde jag att jag fick köpa Johnny!! Åhh vilken underbar dröm. <3 Bästa hästen ever. Tror aldrig jag kommer hitta någon som honom!

Bild från december 2011.

Easy Rider!

Åhhh yes! Hittade precis Easy Rider-skorna från Mountain Horse som jag letat efter senaste året. Kanske har jag varit blind eller så har de helt enkelt inte funnits i butik? However finns de nu att köpra på Horsemeup.se för 799 spänn. MÅSTE HA!


Jag hade såna här på början av 90-talet men de var ett strå vassare. De hade lila detaljer. Åh vad fina de var. Och sköna och perfekta att ha på sommaren både i stallet och när man rider. Så dessa ska införskaffas så fort jag kommer hem. Ska även unna mig ett par nya ridbyxor (eftersom att de enda jag har hemma är diarréfärgade) och ett par short chaps för att få lite bättre stöd.

Någon som har tips på short chaps som inte är gjorda av djur? Vill helst ha mockaimitation. Och svarta ska de va! :)

För övrigt peppar jag inför ridning på onsdag men har sjuuuk hästabstinens och vill inte alls vänta så länge. Får se hur det blir.

Andrahandssorterade bilder

Hittade lite gamla (mja.. från senaste halvåret haha) bilder som jag inte tror jag lagt upp i bloggen. Typ andrahandssorteringen.. Här kommer några :)
1. Bästa Johnny någon gång i höstas.
2. Lorenzo och jag i januari 2012.
3. Första gången på Lorenzo (jan 2012).
4. Fin, lat och namnlös skimmel i Spanien.
5. Jag och Lorre ser ut som ett ponnygalopp-team eller nåt hehe
6. Jag och Sidden, mars 2012.

Rosas färgförändring

Januari 2012 v/s April 2012 :)

Hårt dressyrpass

I mina mått mätt i alla fall ;)



Idag red jag Rosa. Skulle blivit Lorenzo i vanlig ordning men han var ute på uteritt och de hann inte komma tillbaka i tid. är han väl kom var han helt genomblöt, vet inte varför faktiskt, kanske hade de badat eller nåt men however. Fick då ta Rosa vilket jag inte ville alls egentligen. Det är Lusitanostoet som jag ramlade av när jag var här sist och hon var så lat och tråkig och envis. Men min instruktör sa att hon är en helt annan häst om man rider med sporrar och annat bett och så fick det bli. Jag har faktiskt aldrig någonsin ridit med sporrar förut. Aldrig behövt det direkt och inte gillat grejen så mycket egentligen men om de används på rätt sätt är det väl ok.

Jag trodde först inte riktigt på att hon skulle bli en helt annan häst av dessa "korrigeringar" men det blev hon faktiskt! Hon tog bettet jättebra och lyssnade på mig på ett helt annat sätt än sist. Hon gick i form nästan hela passet (när jag bad henne om det alltså, självklart fick hon vila emellanåt). Det är a first timer för mig och det kändes mäktigt :)

Det vi jobbade på idag var dels bärighet och form i alla gångarter samt öppnor i skritt och trav, volter, upprepade diagonaler och på slutet lite galoppfattningar.

Efter passet var jag helt slut men ändå väldigt nöjd. Jag känner att jag faktiskt gillar denna häst väldigt mycket nu. Vi kom överrens om att jag ska rida henne varannan gång och Lorenzo varannan. Och så ska vi fokusera på lite olika saker med de olika hästarna. Nu blir det kanske bara tre pass till innan jag åker hem (buhuuu) men ändå!

Jag fick även massa beröm denna gång för att jag utvecklas och så. Det känns jättekul. Det är som att det hela tiden är fler "tio-öringar" som ramlar ner. Liksom som att gamla muskler kommer på plats, tänket kommer tillbaka och dessutom lär jag mig massa nytt. Det mesta jag jobbar med nu är sådant som jag faktiskt inte hade lärt mig när jag slutade rida när jag var 13. Så det är mycket både och.
Förresten, ni som sett tidigare bilder på Rosa kanske inte känner igen henne. Dels har hon blivit nedbantad lite och när hon börjat fälla vinterpälsen så har hon ändrat färg. Förut var hon mer röd/brun nu är hon mer vit på vissa ställen. :P

Hur som helst, här kommer en film med lite hopklipp från dagens ridning!


Har hoppat!!!


Jaa it´s true! Har hoppat idag. Ett litet litet skutt men jag haaar hoppat! Haha. Första gången på guuud vet inte hur många år.. 17-18? Crayzee! Sjukt kul var det också! Vill bara mer mer mer trots att det finns en viss rädsla för att tappa balansen. Men what the fuck.


Ridpasset började med att värma upp ganska mycket i trav och jobba på att göra halv från trav, sedan trava iväg och upprepa. Plus att vi jobbade mycket på att få Lorenzo (som jag red) i form. Det gick ganska bra i skritt men sedan i trav ville han upp med huvudet så det blev mycket jobb och slit med det. Tidigare har jag bara fått honom på tygeln typ korta stunder. Typ att när han väl böjer på nacken så slänger han upp med det igen efter några sekunder. Men nu gick det mycket bättre. Kändes awesome!

Efter uppvärmningen så blev det att trava över lite bommar. Det gick bra de två första gångerna men sedan skulle vi ta från andra hållet och då började han galoppera när vi skulle ta oss över. Det var jag inte riktigt beredd på men plockade upp honom ganska bra ändå. Vet att det var mitt fel lite för jag blev lite osäker och han kände väl det. Sen gjorde vi det ett par ggr til och det blev rätt. Efter det så blev det dags för ett litet hinder. Det roliga var att då kände jag mig inte ALLS nervös! Det var som att det kändes så tryggt som typ "det här vet jag". Bommarna kändes mer läskiga för jag visste inte hur han skulle reagera med dem och han drog så mycket innan och ville bara springa över liksom.

Först blev det ett halvt kryss med en bom framför. Så det travade han över. Efter det tog vi bort bommen framför och lade upp en bom så det blev ett halvt kryss. Haha alltså tror aldrig jag hoppat så lågt förut, var nästan cavaletti. Eller ja kanske 30 cm. Hehe. Men ändå! Vi tog oss över det kanske tre ggr. En gång hoppade han men de andra två travade han över. Men jag är så himla glad och nöjd ändå!Och som instruktören sa: Det är ju bättre att börja med för lätt så att man klarar det och avslutar bra, än att man kör på för hårt, bygger upp värsta hindret, häster tvärnitar och man åker av och aldrig vill prova igen.

Två gånger höll jag på att tappa balansen helt, dels när han galopperade över bommarna och vid ett annat tillfälle när han trilskades lite och vi kom lite för nära en stolpe, då ryckte han till och så. Då trodde jag fan jag skulle åka av men jag märker att jag fått mer balans och det är så himla kul. Yey me! Övning really gives färdighet :) Det är verkligen en balansgång mellan tokpepp och rädsla haha, men det får vara så helt enkelt. Inte så konstigt om man är lite rädd emellanåt när man utmanar sig själv så mycket som jag gör. Man utvecklas ju av det så det är ju inte all bad iaf :)

Han var för övrigt lite "jumpy" idag tyckte jag. Det var flera ggr han tyckte att det prasslade i någon palm eller så. Då blir man ju lite småskraj när man är ovan. Men egentligen tycker jag det är kul med lite nerv i hästar. Ska bara se till att bli ännu bättre på det där med balansen i sadeln.

Hurra hurra för jag har hoppat idag! :D
Hej då!


Kvällsritt

Blir det imorgon! Taggad som fan!


Eller ja, nu kanske det lät som a lonesome cowboy på väg mot solnedgången.. Det är lektion som står på schemat, fast senare än vanligt på dagen.. ;)

RSS 2.0